Groepscursus mindfulness 


De cursus bestaat uit 8 avonden. Elke training bestaat uit praktisch mindful oefenen en we werken met een het weekthema, met een stuk uitleg en bij behorende opdrachten. Voorbeelden van thema's zijn automatismen, obstakels, concentratie, gedachten en zelfzorg. Ook is er ruimte voor bespreken van ervaringen.  

Het is geen formele psychotherapie, u hoeft niets te delen. Mocht er binnen de groep wel een probleem ingebracht worden, staat het probleem niet 'oplossend' centraal, maar hoe u er mindful mee om kunt gaan. 

Het doel is aandachtstraining in het nu, ook in het dagelijks leven. Er worden tijdens de training dan ook opdrachten voor thuis mee gegeven, om mindfulness meer te verweven in het dagelijkse.
Kosten; 295 euro (incl btw)

Start nieuwe groep; 13 mei 2024 (21-27 mei, 10-17-24 juni,  1 en 8 juli)
Voor opgave ga naar aanmelden

Reactie;  Ik vond de onderwerpen herkenbaar en had het gevoel dat deze cursus op mijn lijf geschreven was. Deze cursus sloot dan ook perfect aan bij mijn hulpvraag. Wat ik sterk vond was de prettige, pragmatische en veilige omgeving die Heidi weet te creĆ«ren. Op deze manier weet je het ongemak van het zweverige karakter van Mindfulness teniet te doen.
vrouw, 37 jaar