Coaching Coaching door Mindful Move is een individueel coaching traject, bij voorkeur buiten in de omgeving rondom Diepenveen. 

Samen gaan we wandelend op pad om letterlijk even stil te staan. Kijkend naar wat triggers zijn, waar mogelijk emoties/ blokkades zitten wat genegeerd wordt. Door aandacht te geven aan die emoties en lijfelijke reacties, het verbinden van hoofd, hart en lijf, kan iemand letterlijk weer in beweging komen en stappen maken. 
 

Veel positieve effecten treden extra op door in de natuur te zijn en de natuur in te zetten tijdens coaching. zie kopje 'waarom buiten'? Wil je meer lezen over mijn eigen ervaring en beweegreden om op deze manier te werken? Ga naar 'Over mij'.

reactie;  Ik heb het traject als heel erg verrijkend ervaren. De oefeningen/wandelingen gaven me handvatten die mij erg geholpen hebben om meer in het hier en nu te komen en te zijn.  Juist het concrete ervan sprak me heel erg aan. Niet vaag, zweverig en veel gepraat, juist haar begeleiding in het voelen (met en in mijn lijf!) heeft me enorm geholpen.
vrouw, 45 jaar